Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Από την "Αριστερά" το Λαφαζάνη ...στην αρκοδεξιά του Μπαλτάκου και του Καρατζαφύρερ η Ραχήλ Μακρή ?

 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !! Δείτε θέμα :

Ξεκίνησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά οι διαφωνίες με την ηγεσία του κόμματος την οδήγησαν στον ΣΥΡΙΖΑ.


Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε να ακολουθήσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα στελέχη του στο νέο κόμμα τη Λαϊκή Ενότητα, αλλά το νεοφυές κόμμα των αποστατών έμεινε εκτός βουλής και η ίδια επέστρεψε στην εργασία μακριά από την πολιτική.

Τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν πάλι, όμως, για την Ραχήλ Μακρή, σύμφωνα με σενάρια που τη θέλουν να εξετάζει ένα νέο ξεκίνημα στην πολιτική καριέρα της. Αυτό ενδέχεται να είναι ο "Εθνικός Ορθόδοξος Συναγερμός", το νέο δεξιό κόμμα των Γιώργου Καρατζαφέρη και Τάκη Μπαλτάκου και στο οποίο θα συμμετέχει και ο Νίκος Νικολόπουλος, πιθανότητα που ενισχύει το δείπνο που είχε με τον ανεξάρτητο βουλευτή στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί τους στο τραπέζι ο Κυριάκος Τόμπρας, επικεφαλής του κινήματος "Υπέρβαση".

Κι επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η Ραχήλ Μακρή συνδέεται με φιλία με τον ακροδεξιό πρώην στενό συνεργάτη και προνομιακό συνομιλητή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Τάκη Μπαλτάκο ο οποίος πρωταγωνιστεί στο εγχείρημα του "Εθνικού Ορθόδοξου Συναγερμού". Εξάλλου οι δυο τους παρακολουθούν παρέα τους αγώνες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και συνδέονται με συγκεκριμένο επιχειρηματία.
http://ift.tt/1d5gGZO



from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/22zoy5A
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου