Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Φολκλόρ...τσόντα και μπακαλιάρο σκορδαλιά ! Αθάνατε Ελληναρά !


Οποια και αν ήταν τα μήνυμα και η σημασία της επανάστασης του 1821 ...διαχρονικά οι ελληναράδες φροντίζουν να τα απαξιώνουν και να το μετατρέπουν σε ένα απέραντο φολκλόρ...μια και  συνδυάζουν την επανάσταση και με θρησκευτική γιορτή, με φολκλορ παρελάσεις, ψευτοπατριωτισμούς και  με όλα τα παρελκόμενα.


Και με την εξέλιξη της κοινωνίας και της επικοινωνίας πλέον, έχει μπει και αυτή η μέρα  στην καθημερινή τους συνήθεια να ποστάρουν στα σόσιαλ μίντια μηνύματα , και φώτο με  προσωπικές selfie , παιδιών γονιών και συγγενών, για την ημέρα , την σημασία της , για τα πολιτικά τους πιστεύω, για το αν ήταν οι τότε τώρα θα ήμασταν αλλιώς . Και αφού ξαποστάσουν και καταναλώσουν άφθονη σκορδαλιά και μπακαλιάρο, με διάφορα παρελκόμενα ξίδια, θα ποστάρουν στην συνέχεια και την προσωπική τους ικανοποίηση, για την ημέρα και το μήνυμα, παρέα με τα μπατζανάκια , την πεθερά κλπ.

Τα media  προσφέρουν άφθονο θέαμα από τις παρελάσεις, κυρίως των μαθητριών, συναγωνιζόμενα για τον πιο κλικάτο τίτλο σεξιστικού περιεχομένου και διαλέγοντας ότι πιο ξέκωλο ανακαλύψουν, γρανιτάροντας το με φαντασία για το αν φορούσε η  δεν φορούσαν βρακί η πόσο κοντά ήταν η φούστα στο βρακί .
Η σχολιαστές  των σόσιαλ μίντια θα τα αναπαράγουν με σχόλια του τύπου π@τ@ναριά ...κ.ο.κ !
Θα ρίξουν και τα βρισίδια τους για τους πολιτικούς και κύρια τους κυβερνώντες ... περιμένοντας το επόμενο events του ΠΑΣΧΑ !

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ! ΤΙΜΗ, ΒΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ Π@ΡΔΗ !
ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ  ΩΣ ΧΩΡΑ !
Μήπως τελικά θα πρέπει να καταργήσουμε όλο αυτό το φολκλόρ και τις παρελάσεις...και να γίνεται  μια και μοναδική η στρατιωτική ! Διαφορετικά πάμε κατά διαόλου και μεις και τα μηνύματα των προγόνων μας 




from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1MGx2va
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου