Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Έκπτωση» 4.000 ευρώ από τον Δήμο Αίγινας στον Φλαμπουράρη

Πολλή συζήτηση έχει προκαλέσει σημερινό δημοσίευμα του Γιώργου Παπαχρήστου στα «ΝΕΑ», σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Αίγινας προέβη σε μείωση χρέους, σχεδόν 4.000 ευρώ, του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Όπως έγινε γνωστό με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, ο υπουργός Επικρατείας είχε από το 2010 χρέος 6.659,47 ευρώ στον δήμο από κατανάλωση νερού αλλά πλέον καλείται να πληρώσει 2.618,76 ευρώ (σε 18 δόσεις) λόγω «αυξημένης κατανάλωσης».

Δηλώσεις του δημάρχου Αίγινας

Για το θέμα προέβη σε διευκρινίσεις (ΣΚΑΪ) ο δήμαρχος Αίγινας, που εξήγησε ότι η νέα δημοτική αρχή εξέτασε εκκρεμότητες προς τον δήμο σε βάθος πενταετίας και σε κοινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (συμπολίτευση – αντιπολίτευση) αποφασίστηκε η επίλυση περίπου 800 αιτήσεων καταναλωτών (μεταξύ των οποίων και ο κ. Φλαμπουράρης) που είχαν προβλήματα με την ύδρευση.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι η φράση «αυξημένη κατανάλωση», που χρησιμοποιήθηκε στην ανακοίνωση της Διαύγειας για τον κ. Φλαμπουράρη, δεν αποδίδει την πραγματικότητα καθώς ο υπουργός Επικρατείας είχε κατά τα προηγούμενα χρόνια υποβάλει αίτηση «θεραπείας» λόγω διαρροής στον υδρομετρητή του σπιτιού του.

 http://www.efsyn.gr


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1Mq6Ny1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου