Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αγριος καβγάς με τον Πέτρο στον «Αστέρα»

Ενα ερωτικό καβγαδάκι με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Κωστόπουλο και την 26χρονη αγαπημένη του Μαλβίνα Νίπη σήκωσε στο πόδι τους ενοχλημένους από τις φωνές τους λουομένους στην περίφημη κοσμική πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης την Κυριακή των εκλογών.



Η ημέρα είχε ξεκινήσει ήρεμα για τον 61χρονο πρώην εκδότη που κατέφθασε στον Αστέρα μαζί με τον γιο του Μάξιμο. Απολάμβαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά, έπαιζαν και γελούσαν χωρίς τίποτα να προμηνύει την «καταιγίδα» που θα ξεσπούσε λίγο αργότερα, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας BMW θα πάρκαρε ακριβώς έξω από την είσοδο του Αστέρα, με μια εντυπωσιακή ξανθιά στη θέση του οδηγού να βγάζει καπνούς! 
Η «υποδοχή»

Ποια ήταν; Η Μάλβι, η νέα αγαπημένη του διαζευγμένου παρουσιαστή.
Εκείνος, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή, αντιλήφθηκε την παρουσία της και σηκώθηκε άρον άρον από την ξαπλώστρα του, κατευθυνόμενος προς την εξώπορτα, αλλά δεν έτυχε χαρούμενης υποδοχής από την καλή του. 

Εκείνη, όπως λέγεται, κατάφερε με τις φωνές της (γιατί, άραγε;) να αναστατώσει τον Πέτρο Κωστόπουλο, που δεν έδινε μία για τους λουομένους που παρακολουθούσαν τη σκηνή ζηλοτυπίας με απορία, συνάμα όμως και ενδιαφέρον.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και για του λόγου το αληθές ύστερα από δύο 24ωρα οι δυο τους εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου! Ενα χρόνο μετά τη διάλυση του γάμου τους ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνουν τη νέα ζωή τους. Το 45χρονο πρώην μοντέλο ήταν η πρώτη που υπέκυψε στον έρωτα του κατά πολύ νεότερού της ηλικιακά, 35χρονου επιχειρηματία Ανδρέα Παππά, που ο φακός «τσάκωσε» πρώτη φορά σε παραλία της Σκύρου το περασμένο καλοκαίρι.



from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1MR4ovJ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου