Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ομπάμα πανηγύριζε τη νίκη του θρύλου στην Αστόρια

 Παμε Λουκετο
Με κομμένη την ανάσα είδαν μαζί Τσίπρας και Ομπάμα τον δραματικό αγώνα με τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ.

♦ Με το σφύριγμα της λήξης, ο Αμερικανός πρόεδρος ξαναείπε στον Αλέξη συγχαρητήρια, όπως για την εκλογή του: «Συγχαρητήρια, Αλέξη».
♦ Είπε δε στη Μισέλ Ομπάμα: «Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της ομάδας από την Ελλάδα που νίκησε την Αρσεναλ».
♦ Δεν σταμάτησε δε εκεί τις φιλοφρονήσεις, γιατί έχουμε γίνει τα καλύτερα φιλαράκια με τις ΗΠΑ. Εδωσε εντολή να φωταγωγηθεί ο Λευκός Οίκος, πράγμα που συνέβη πρώτη φορά για αθλητικό γεγονός.
♦ Αυτό το γεγονός και μόνο δείχνει τη μεγάλη επιτυχία Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία που μπορεί να μείνει εκεί.
♦ Ανεξάρτητα με τα πανηγυρικά, τα μεγαλύτερα ψέματα και υπερβολές λέγονται μετά το σεξ, το κυνήγι και τις επισκέψεις των εκάστοτε πρωθυπουργών στη Νέα Υόρκη.
♦ Ο Ομπάμα χτύπησε στην πλάτη τον Τσίπρα. Είδηση θα ήταν αν του έριχνε σφαλιάρα στον σβέρκο.
♦ Το χτύπημα στην πλάτη έγινε στην πρώτη συνάντηση. Στη δεύτερη, που διήρκεσε «δυο-τρία λεπτά», συζήτησαν «για το χρέος, την ανάπτυξη, το προσφυγικό και το Κυπριακό». Μόνο αυτά συζήτησαν σε ολόκληρα δυο-τρία λεπτά;
♦ Φονιάδες των αγγλικών Αμερικάνοι.
♦ Τη νύχτα βοήθησα όλο το διαδίκτυο. Επειδή τον αγώνα τον έδειχνε ο ΟΤΕ τιβί, βρήκα λινκ για το Αρσεναλ-Ολυμπιακός από αγγλικό κανάλι όπου σπικάρει τον αγώνα ο Τσίπρας και το παρακολούθησαν όλοι οι Ελληνες.
♦ Η Γιάννα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ 5ης Λεωφόρου Νέας Υόρκης.
♦ Φοβερή η παρουσίασή της με το κίτρινο ταγέρ. Αψογη. Της έκανε πρόταση ο ALPHA για τη θέση της Μενεγάκη.
♦ Τι ήταν να το γράψω; Μόλις έγινε γνωστό, τη διεκδίκησαν ΑΝΤ1 και «Εψιλον».
♦ Το θέαμα στο Λονδίνο που πρόσφερε ο Ολυμπιακός ήταν μεγαλύτερο και από αυτό που προσφέρει η Νέα Δημοκρατία με τις εκλογές προέδρου.
♦ Θα τρελαθούμε εντελώς. Εσπασε τη σιωπή του μιλώντας για τις εκλογές στη Ν.Δ. ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος, βουλευτής Σερρών.
♦ Εχει υπογράψει συμβόλαιο με τον λαό της περιφέρειάς του, δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Αυτός μας έλειπε. Ενας ακόμη Ανδρέας, τώρα στη Νέα Δημοκρατία.
♦ Είναι ανφέρ αυτό που κάνει ο Αδωνις στους συνυποψήφιους. Κάθε ώρα και στιγμή είναι στα κανάλια και πολλές φορές σε όλα μαζί.
Ο Μεϊμαράκης βεβαίως διαμαρτυρήθηκε για τα όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη. Είπε ότι το CNN έδειχνε τον Τσίπρα ψηλότερο από τον Κλίντον.
♦ Αυξάνεται το ηλικιακό όριο των συντάξεων πέραν των 67. Πάει στα 120 που είναι το όριο ταχύτητας στις εθνικές οδούς.
♦ Ο Φίλης καθησύχασε βεβαίως για τα Θρησκευτικά και ότι δεν θα υπάρξουν μονομερείς ενέργειες. Μπορεί να βάλει μάλιστα και δεύτερη ώρα του μαθήματος κάθε μέρα.
♦ Απόψε στην Ψαρρού στη Μύκονο συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον αυξημένο ΦΠΑ στο νησί με σύνθημα «Μύκονοοοοος».
♦ Η νίκη του Ολυμπιακού συζητήθηκε έντονα σε όλο στο σύμπαν. Ηταν τόσο μεγάλη είδηση που σχολιάστηκε από τη NASA γιατί σταμάτησε να τρέχει το τρεχούμενο νερό στον Αρη.
♦ Ο μόνος που άρεσε στον Αδωνι από την Αρσεναλ ήταν ο ακροδεξιός μπακ.
♦ Ο Ομπάμα το παράκανε. Βγήκε τα δικά μας ξημερώματα στην Αστόρια πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο του Θρύλου.
 http://www.efsyn.gr/


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1VoORYI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου