Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Εύκολα ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Πολύ εύκολα ο ΠΑΟΚ «τσέκαρε» το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας ισοπαλία στην Κοπεγχάγη από τη Μπρόντμπι (1-1). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, θα εκπροσωπήσουν στην Ελλάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 


Μετά το εμφατικό 5-0 του πρώτου αγώνα των πλέι οφ  στην Τούμπα, ο «δικέφαλος» του Βορρά έπαιξε χωρίς άγχος στη ρεβάνς με τους Δανούς και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του γι΄ άλλη μια φορά.

Το γκολ του Ρικάρντο Κόστα στο 21΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάτσε έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, ωστόσο, στο 27΄ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια. Από τη λάθος έξοδο του Γλύκου ο Ρασάνι από πολύ κοντά ισοφάρισε για τους Δανούς..

Παρά την προσπάθειά τους οι γηπεδούχοι στην επανάληψη για να πάρουν τη νίκη γοήτρου δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οι Θεσσαλονικείς πήραν σχετικά άνετα την ισοπαλία.

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Ρασάνι, Πίρι (81’ Χολστ), Νέργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72’ Πούκι), Σβαρτς (60’ Ελμάντερ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (64’ Σαββίδης), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (64’ Μακ), Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Κουλούρης


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1MRhDuz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου