Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Το βαράτε βιολιτζήδες ... θα γίνει τη Δευτέρα στη Ρηγίλλης !

Καραμούζες , σημαίες , και Κώστας Καραμανλής  με το Μειμαράκη  μαέστρο ! 
Δεν ξέρουμε αν αυτό που θα δούμε στη Ρηγίλλης την προσεχή Δευτέρα  είναι συμβατό με το προεκλογικό σποτ της ΝΔ  ...η απλά θέλουν αυτοί που υπόσχονται νέο ξεκίνημα στις 21 Σεπτεμβρίου να μας πάνε πίσω. Πολύ Πίσω ! Στο 1980 ! Τώρα γιατί τους καρφώνει τόσο άγρια ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ...Κυριακή κοντή γιορτή . Πάντως στο Ψυχάριο ίδρυμα έχουν εμμονές με νοσταλγίες οπως Σαμαράς και Βενιζέλος . Τι μαγειρεύει δεν ξέρουμε . Πάντως τον Βαγγέλα τον κιμπάρη της Ντόρας τον ξεφωνίζει ! Θέμα 

Δεν ξέρω αν θα ανοίξει τα γραφεία του νεοκλασικού της Ρηγίλλης και θα ανεβεί στο μπαλκόνι, αλλά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει να στείλει σήμα ότι η παράταξη επιστρέφει στις ρίζες της. Ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο αναφοράς της ΝΔ, στο κτίριο της οδού Ρηγίλλης, αριθμ. 18! Οχι, δεν ανοίγει ακόμη τα γραφεία για να γίνει η μετακόμιση του κόμματος, όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτος από αυτή τη στήλη, καθώς πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες για να γίνει λειτουργικό, αλλά για... προεκλογική συγκέντρωση! Ναι, καλά διαβάσατε... Οργανώνεται μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ έξω από τα παραδοσιακά γραφεία της, όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος, που μάλιστα έδωσε και εντολή να υπάρχουν πολλές σημαίες, κόρνες και καραμούζες. Μια προεκλογική συγκέντρωση που θα θυμίζει δεκαετία του 1980!

Στη συγκέντρωση μαθαίνω ότι θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής, που ο κ. Μεϊμαράκης θέλει, αν το δεχθεί ο πρώην πρωθυπουργός, να ανεβεί στην εξέδρα, αφού είναι σημείο αναφοράς για την παράταξη. Δεν ξέρω αν θα το κάνει, αλλά η παρουσία του είναι σίγουρη. Ο κ. Καραμανλής επιστρέφει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μετά τις θερινές του διακοπές και από Δευτέρα... «ανοίγει» το Πολιτικό Γραφείο του, από το οποίο αναμένεται να περάσουν πάρα πολλά στελέχη.



from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1PCyLUb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου