Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Νέες ωραίες και ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ! Τρώνε την σκόνη τους τα κολλαγόνα ...και δίνουν πόνο στο Θέμο Αναστασιάδη !

Η νεαρή ΣΥΡΙΖΑΙΑ που είναι υπεύθυνη του Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε ένα ακόμα θέμα στο Πρώτο Θέμα με πολύ πόνο ...καθώς ρίχνουν σκόνη στα κολλαγόνα τύπου Παπαγγέλη και δικαίως εξοργίζεται η εφημερίδα του Θέμου .


Πρόκειται για τις Αδερφές Νοτοπούλου .Την Κατερίνα που είναι πλεόν στο γραφείο του πρωθυπουργού και την αδερφή της Μαρία που βέβαια δεν εχει σχέση με το γραφείο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε σημεία που προσπαθεί να τις αποδομίσει το δημοσίευμα ! Ενώ για την Παπαγγέλη θα έγραφε ύμνους !!

Στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι η Κατερίνα θυμίζει ΟΝΝΕΔίτισσα εξαιτίας της περιποιημένης από το κομμωτήριο κόμης της, των κομψών συνόλων της και των ψηλοτάκουνων παπουτσιών της. Λίγο πριν ανακοινωθεί ο διορισμός της, πάντως, η ίδια βρισκόταν εμφανώς σε αναστάτωση, έχοντας την τάση να απομονώνεται, αποφεύγοντας ακόμα και τηλεφωνήματα στενών φιλενάδων της. Οσο για βόλτες στην Τσιμισκή και κάνα ποτάκι στην οδό Σβώλου, ούτε λόγος να γίνεται.

 Σε αντίθεση με την Αχτσιόγλου, η Νοτοπούλου είχε διαφορετικό πολιτικό ξεκίνημα. Οι γονείς της έλκουν την καταγωγή τους από τη Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου συνεχίζουν να εργάζονται μέχρι σήμερα, με την ίδια, βέρα Θεσσαλονικιά, να ζει με τη μητέρα και την αδελφή της.

Αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στο οποίο ξεχώρισε με την πληθωρική παρουσία της. Ηταν καλή μαθήτρια, κοινωνική και η ψυχή της παρέας. Εχει αμέτρητες φίλες και διαρκώς το μόνο που έκανε ήταν να κινητοποιεί τους υπόλοιπους. Την εποχή εκείνη λάτρευε να βγαίνει με παρέες, να πηγαίνει σινεμά και να διαβάζει βιβλία. Θεωρούνταν η ωραία της τάξης, με τις κατακτήσεις να πληθαίνουν, ωστόσο η ίδια δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για φλερτ.





26 Οκτωβρίου 2013, Θεσσαλονίκη. Η Κατερίνα Νοτοπούλου με υψωμένη γροθιά τα «χώνει» άγρια στους αστυνομικούς που εμποδίζουν τους εκπαιδευτικούς να διαδηλώσουν κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης



Ο κ. Μίλτος Οικονόμου από το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται μέντοράς της




«Στο αμφιθέατρο σε βρίσκω, στους διαδρόμους και τους δρόμους...»



Οι σπουδές στην ηθοποιία
Η Κατερίνα Νοτοπούλου από μικρή «είχε μια τρέλα με τα καλλιτεχνικά και επιζητούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο», σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Σε ηλικία 20 ετών πέρασε το κατώφλι του «Εργαστηρίου Δραματικής Τέχνης του Θεάτρου Παράθλαση» επί της οδού Κασσάνδρου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια ιδιωτική σχολή όπου νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία μαθαίνουν την τέχνη και τα μυστικά του θεάτρου, όχι κατ’ ανάγκη για να γίνουν ηθοποιοί, αλλά για να γνωρίσουν τον εαυτό τους, τους άλλους και να ενταχθούν σε μια ομάδα.



Η Κατερίνα Νοτοπούλου πρωταγωνίστησε σε παράσταση του θεάτρου «Παράθλαση» στη Θεσσαλονίκη 




...και η αδελφή της από το pole dancing στο Κρατικό Θέατρο
Αισθησιακός χορός, ταξίδια στη Μύκονο, εργασιακή εμπειρία σε καφέ μπαρ και τώρα ταμίας στο Κ.Θ.Β.Ε.

Εκτός από τη διευθύντρια του νεοσύστατου πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, καλλιτεχνική φλέβα έχει και η αδελφή της, Μαρία, η οποία παράλληλα με τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες ασχολήθηκε με τον χορό και ειδικότερα το pole dancing. Ενας συνδυασμός αισθησιακού χορού και γυμναστικής που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Απόδειξη των αποτελεσμάτων της διαρκούς εξάσκησής της στον χορό πάνω σε στύλο, το ιδιαίτερα καλλίγραμμο σώμα της, όπως αυτό αποτυπώνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που η ίδια αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και νεαρότερη σε ηλικία, το βιογραφικό της πέραν των σπουδών της περιλαμβάνει περισσότερη εργασιακή εμπειρία από εκείνο της αδελφής της. Η 24χρονη Μαρία Νοτοπούλου έχει εργαστεί σε καφέ μπαρ της πόλης, σε κατάστημα πώλησης καφέ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως ωρομίσθια υπάλληλος στο ταμείο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα προσελήφθη με σύμβαση ορισμένου χρόνου στις 21/10/2014 έως τις 29/03/2015, η οποία ανανεώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ μετά από οκτώ μήνες, από τις 03/11/2015 μέχρι τις 24/04/2016. Πέντε μήνες αργότερα θα ανανεωθεί για μία ακόμη φορά. Από τις 27/09/2016 μέχρι σήμερα η Μαρία Νοτοπούλου εκτελεί χρέη ταμία στο Κρατικό Θέατρο, ευελπιστώντας ότι ίσως καταφέρει, και με τη βοήθεια της αδελφής της βέβαια, να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο Δημόσιο.



Μαρία Νοτοπούλου: Καλλιτεχνική φλέβα δεν έχει μόνο η Κατερίνα που ασχολήθηκε με το θέατρο, αλλά και η αδερφή της Μαρία (στη φωτογραφία από διακοπές της στη Μήλο), η οποία παράλληλα με τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες ασχολήθηκε με τον χορό και ειδικότερα το pole dancing


 http://ift.tt/NOLczc


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/2fEn1EG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου