Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Τα ΧFILES της Παραπληροφόρησης. Παντελίδης για τα lifestyle ...Αίγινα για την πολιτική και τα διπλεκόμενα !

Τι κοινό μπορεί να έχουν δύο ατυχήματα για τα ημεδαπά ΜΜΕ της παραπληροφόρησης, της καφρίλας  και της μετατροπής του Internet και των Social Μedia σε ένα απέραντο Hoax ( κατασκευασμένες ψευδείς ειδήσεις μέσω κοινωνικής δικτύωσης και site ).

Δεν θα σας κάνουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις αλλά θα σας εντοπίσουμε τα κοινά σημεία των δύο υποθέσεων που ΜΜΕ επιχειρούν να διατηρούν στην επικαιρότητα με όπλο τα Social Μedia, τροφοδοτώντας φήμες μέσω αυτών και που στην συνέχεια αναπαράγουν ως ειδήσεις και αποκαλύψεις .

Στο πρώτο θέμα με ενδιαφέρον στην κοινή γνώμη λόγω της δημοφιλίας του άτυχου τραγουδιστή  και την δικαιολογημένη ως ένα βαθμό αμφιβολία της οικογένειας του για τις συνθήκες του ατυχήματος, γίνεται ένα άθλιο πανηγύρι φημών διαδόσεων κλπ.Στο στόχαστρο δύο νεαρές γυναίκες που ήταν η παρέα του τραγουδιστή στην μοιραία διαδρομή και πριν από αυτή .
Οι δημοσιογραφοπαπαράτσι ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τους, αλλά όχι δημοσιογράφους  έχουν γίνει ιατροδικαστές , πραγματογνώμονες τροχαίων ατυχημάτων κλπ.
 Τα πάντα ξεκινούν από άγνωστους οι φαντασμένους αυτόπτες μάρτυρες που φυτρώνουν μέσα σε ένα 24ωρο από παντού. Η βασική φήμη ξεκινά από μια νοσηλευόμενη η επισκέπτρια του νοσοκομείου που ακούσε ότι πατέρας μια τραυματίας λέει στο δικηγόρο του ότι οδηγούσε η κόρη του κλπ . Και όλα αυτά με ορμητήριο το facebook !
 Θα πας πείτε τώρα, αφήστε το Κατινισμός σε δράση . 
Και πάμε τώρα στην ιστορία της Αίγινας ...που επίσης έχουμε ένα ατύχημα με άγνωστες πτυχές ως προς τους επιβαίνωντες και τον οδηγό του .
 Και δείτε τι έγινε. Πατέντα "περίπτωσης Παντελίδη" σε δράση.
 Η εμπλοκή του αρμόδιου υπουργού που έπρεπε να δράσει ...και το γεγονός ότι η Αίγινα είναι "σήμα καταθετέν" σαν περιοχή με παρουσία υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ αναβιώνει μία να περίπτωση ΧFILES δημοσιογραφικής καφρίλας Made in Greece
Δεν οδηγούσε αυτός . Ήταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο σκάφος ( και αυτό το μύθευμα έχει αφετηρία το facebook και μια σελίδας που αυτοκαταστρέφεται ) πήγαν να τους καλύψουν κοκ .

Και επειδή εδώ το παραμύθι έχει "πολιτικό δράκο" οι διαπλεκόμενοι κονδυλοφόροι και οι μαντατοφόροι των μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής, στήνουν ένα δεύτερο πανηγύρι μυστηρίου .

Και βέβαια μετά την διασπορά της πρώτης φήμης για τους υπουργούς ...τσουνάμι οι άγνωστοι αυτόπτες. Μυστήριες αποβιβάσεις εν πλω από το ταχύπλοο που προκαλεί το ατύχημα και χιλιά δύο, που έχουμε αντίστοιχα διαβάσει  και στην υπόθεση του Παντελίδη 

Και νομίζουμε ότι θα το έχουμε για μήνες . 

Ωστόσο αν θέλει η κυβέρνηση και το δουλέψει στοχευμένα...και βρεί στοιχεία από το profile της αυτοκαταστραμένης σελίδας του Facebook θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

 
 
 

 


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/2b9kr75
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου