Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ! ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ¨ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ του ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ το 2014 !

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ που γράφουν ότι τα φιλαράκια του του ΣΥΡΙΖΑ ανανέωσαν την άδεια χειριστή . ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΘΕΪ ΤΟ 2014 ... ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ! ΘΕΜΑ



Ορισμένοι στο χώρο του Τύπου θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ως εκ τούτου παραμένουν συνεπείς στη δημοσιογραφία της παραπληροφόρησης και της παραπλάνησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για πολλοστή φορά το «Πρώτο Θέμα».
Σε «ρεπορτάζ» της για την υπόθεση της τραγωδίας στην Αίγινα, η εφημερίδα και ο ρεπόρτερ «ενημερώνουν» τους αναγνώστες ότι τον χειριστή του ταχύπλοου, ο οποίος υποφέρει από διάφορες ασθένειες και νοσηλεύεται από καιρού εις καιρόν, τον κάλυπτε «το παρεάκι της Αίγινας», υπονοώντας βέβαια τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ. ΕΛΛ. που έχουν σπίτι ή επισκέπτονται το νησί.
«Σ' αυτόν τον άνθρωπο ανανέωναν το δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας, αλλά και την άδεια χειριστή ταχύπλοου» γράφει ο «συνάδελφος». Λίγες γραμμές παρακάτω βέβαια αναφέρει ανερυθρίαστα ότι το Λιμεναρχείο της Αίγινας του ανανέωσε «με συνοπτικές διαδικασίες» μέχρι το 2017 την άδεια χειριστή, η οποία κατατέθηκε στις 14/4/2014! Δηλαδή επί κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. Αιδώς! 



from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/2b9D8Iq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου