Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Οι "αστυνομικές ιστορίες" του Γ. Πανούση ....και το "πουλάκι" του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ !

Θέλει  να κρυφτεί και η χαρά δεν τον Αφήνει. Δείτε εγκώμια του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ για τους Πανούση και Ρουμπάτη !  Που είχαν σχέδιο να μην γίνουμε Αργεντινή ...από τις ταραχές εννοείται ...
Αντε μετά από τέτοια προστασία "σουρωτήρι" που έχει εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τσίπρας να μην οργιάζει η κατασκοπία και τα μυθιστορήματα τύπου Βαρουφάκη κλπ . 
Θέμα : 


Ενα από τα δεκάδες πουλάκια που τριγυρνούν στην Ηρώδου  Αττικού και πάντοτε με πληροφορούν εγκαίρως μου λένε ότι όντως υπήρξε μυστικό σχέδιο με στόχο να διασφαλιστούν η ασφάλεια και η τάξη σε περίπτωση αναταραχών (λόγω δημοψηφίσματος, capital controls κ.τ.λ.) και είχε παραδοθεί μία εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα. Και επειδή ίσως ορισμένοι στην κυβέρνηση, αλλά και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιχειρήσουν να αμφισβητήσουν την ύπαρξη τέτοιου απόρρητου σχεδίου, τους ενημερώνω ότι το κατήρτισαν από κοινού ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ι. Πανούσης (όπως είχε την υποχρέωση να το κάνει) με τον διοικητή της ΕΥΠ Ι. Ρουμπάτη. Εχουν εξελιχθεί ως το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δίδυμο στην κυβέρνηση. Το σχέδιο παρέδωσε προσωπικά στον Πρωθυπουργό για ενημέρωση ο κ. Πανούσης στις 2 Ιουλίου και πώς νομίζετε ότι αντέδρασε ο κ. Τσίπρας όταν το διάβασε: «Ωραίες αστυνομικές ιστορίες γράφεις, Γιάννη» του είπε!
nnn
Οι «ωραίες αστυνομικές ιστορίες» (κατά τον Πρωθυπουργό) σχεδιάστηκαν ωστόσο με πολλή προσοχή από πράκτορες της ΕΥΠ, από την αντιτρομοκρατική και από τις υπηρεσίες ασφαλείας, έχοντας υπόψη διεθνείς πρακτικές (ακόμα και της Αργεντινής) και προέβλεπαν, όπως με πληροφόρησαν, φρούρηση επιλεγμένων «στόχων», όπως πρεσβείες, τράπεζες, έδρες πολυεθνικών εταιρειών, διυλιστήρια, ΔΕΗ, τηλεπικοινωνίες, παραγωγικές μονάδες, σουπερμάρκετ και... αεροδρόμια. Οχι, δεν προέβλεπαν φρούρηση, τουλάχιστον στην πρώτη φάση, ανθρώπινων στόχων. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν του πολυάρεσε του κ. Πανούση ο χαλαρός  τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο Πρωθυπουργός το σχέδιο. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που όταν το παρέδωσε του είπε: «Πρόεδρε, κράτησέ το, ποιος ξέρει, μπορεί να σου χρειαστεί στη... ζωή».



from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1D5YjYD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου