Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΙΣΚΡΑ: Η Χρυσή Δραχμή

Ο Πανελλήνιος έχει μείνει στην ιστορία για τη «Χρυσή Πεντάδα» στο μπάσκετ που την αποτελούσαν οι Θέμης Χολέβας, Παναγιώτης Μανιάς, Κώστας Παπαδήμας, Μίμης Στεφανίδης και Αριστείδης Ρουμπάνης.

♦ Μετά τη συγκλονιστική παρουσία του ΙΣΚΡΑ χθες στον κατάμεστο Πανελλήνιο η «Χρυσή Πεντάδα» είναι οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γιάννης Μηλιός, Δημήτρης Στρατούλης, Νίκος Χουντής, Κώστας Λαπαβίτσας. Ολε!
♦ Δεν έπεφτε καρφίτσα. Δεν ισχύουν οι φήμες ότι λόγω του καύσωνα πήγαν στο κλιματιζόμενο γήπεδο, για να δροσιστούν τουλάχιστον, όσοι τον τελευταίο καιρό διαβιούν στο Πεδίον του Αρεως.
♦ Η λαφαζανολαπαβιτσοκίνηση πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη απήχηση γενικώς. Εβγαλα το συμπέρασμα αυτό γιατί διέκρινα πολλούς ΠΑΣΟΚους.
♦ Εχουν φοβερό αισθητήριο οι ΠΑΣΟΚοι. Τρυπώνουν πρώτοι σ' αυτόν που θα βγει πρώτος.
♦ Ηταν και πολλοί Νεοδημοκράτες, γιατί έχουν καταλάβει ότι ολοταχώς γίνεται το κόμμα τους ΠΑΣΟΚ.
♦ Τόσος κόσμος! και γιορτάζονταν απλώς τα πέντε χρόνια της ιστοσελίδας Iskra.gr. Πού να γίνει και κόμμα.
♦ Οχι ο Πανελλήνιος των 1.000 θέσεων, αλλά ούτε το κλειστό του ΟΑΚΑ των 20.000 θέσεων θα χωρέσει τους θαυμαστές και νοσταλγούς της δραχμής.
♦ Ηταν εκεί κι ο Κατσανέβας, εκπρόσωπος του κόμματος «Δραχμή». Πρέπει να ήταν εκπρόσωποι και από το δίφραγκο, το τάλιρο, το δεκάρικο κ.λπ. Δεν θα ξέρουμε ποια δραχμή να πρωτοψηφίσουμε.
♦ Αφιερώνω τη στήλη στον Λαφαζάνη, γιατί από το Μπλούμπεργκ μέχρι την Μπιλντ, την Ντέιλι Τέλεγκραφ, το Σπίγκελ κ.λπ., τον Λαφαζάνη θα μπουμπουνίσουν σήμερα πρώτο θέμα. Να μην το έχουμε εδώ, στην ταπεινή στήλη;
♦ Από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε ένας παρών στον Πανελλήνιο. Λες και ήταν συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Την έλεγαν μάλιστα ειρωνικά «Χρυσή Δραχμή». Δεν ντρέπονται, λέω!
♦ Δεν πήγαν στο Πανελλήνιο όχι γιατί είχαν και τίποτα σοβαρό αυτή την ώρα. Πολιτική Γραμματεία είχαν στην Κουμουνδούρου. Δύο μεγάλα, μακριά τραπέζια, απέναντι το ένα στο άλλο, και κοιτάαααζονταν και κλαίγανε τον μακαρίτη τον Ελληνα.
♦ Δεν κοιτάζονταν βέβαια με τις ώρες. Η συνεδρίαση ήταν «εξπρές», όπως έλεγαν. Συγκεκριμένα εξπρές του μεσονυχτίου, με τα όσα γίνονται με το Μνημόνιο. Που το αποκαλούν και «Πρόγραμμα», πανάθεμά τους.
♦ Τι Πρόγραμμα; Ραδιόφωνο είναι; Το πιο σκληρό Μνημόνιο είναι. Ο Γλέζος, που είναι μια κατηγορία μόνος του, το είπε στην εκδήλωση του ΙΣΚΡΑ. Το σκληρότερο από τα Μνημόνια. Ποιον κοροϊδεύουνε; Ακου Πρόγραμμα! Σε ποιους απευθύνονται; Σε ψηφοφόρους του προεκλογικού ΣΥΡΙΖΑ; Να τα ξεχάσουν αυτά.
♦ Η τρόικα είναι τέσσερα άτομα. Οπως δηλαδή είχε κάνει την ιστορική δήλωση ο Βαμβακούλας, να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από τρία-τέσσερα άτομα.
♦ Το κουαρτέτο σε κρα μείζονα αποτελούν εκτός από την πασίγνωστη πια Δρακουλέσκου και οι Κοστέλο, Ρέφερ και Τζαμαριόλι. Σαν μεταγραφές του Παναθηναϊκού ακούγονται.
♦ Για να δούμε και τι ψάρια θα πιάσει κι αυτός απόψε στη Λεωφόρο με την Μπριζ. Αν νικήσει, θα βγάλει ο Αλαφούζος έκτακτο ειδησεογραφικό πρόγραμμα 25 μέρες συνέχεια, όπως κάνει με τον Βαρουφάκη.
♦ Πήγα το θέμα εκεί που έπρεπε, για να σας πληροφορήσω ότι το χακάρισμα και ο ΑΦΜ είναι ένα θέμα της πλάκας.
♦ Το έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για να μας αποπροσανατολίσει από την τρόικα-κουαρτέτο και τη συγκέντρωση του ΙΣΚΡΑ με τη «Χρυσή Πεντάδα» χθες στον Πανελλήνιο.
♦ Ετσι δικαιολογείται κάπως και ο ΣΥΡΙΖΑ για το προβοκατόρικο «Χρυσή Δραχμή».


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1D6LNID
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου