Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Κάτι τέτοιους γραφικούς κλόουν (ΑΔΩΝΙΣ) έπρεπε να τους είχαν πετάξει στα σκουπίδια

Εχω ακούσει πολλά «τρελά» και απίστευτα από διάφορους πολιτικούς, αλλά τέτοιο απύθμενο θράσος σαν κι αυτό του αντιπροέδρου -ναι! ναι!- της Ν.Δ., Αδώνιδος Γεωργιάδη, πρώτη μου φορά είδα. Και να γιατί:

● Πριν από 5 μήνες, ο Γεωργιάδης έπαιρνε σβάρνα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις κι έλεγε, επί λέξει, τα εξής: «Αυτοί (οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.) κλέβουν, είναι κλέφτες! Οπως σας το λέω! Βέβαια, δεν έχω αποδείξεις, αλλά... το ψάχνουμε»!
● Και πέντε μήνες μετά, δηλαδή τη Μ. Τετάρτη, έλεγε στη Βουλή: «Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορεί για σκάνδαλα ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δείχνει... το ήθος αυτής της παράταξης!».
Οσο σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος (λέμε τώρα) όχι μόνο μπήκε στη Ν.Δ., όχι μόνο έγινε υπουργός της, αλλά κατάφερε να γίνει και... αντιπρόεδρός της, παραγκωνίζοντας αξιόλογα και σοβαρά στελέχη της, μελαγχολώ.
Διότι η μεγάλη παράταξη της Κεντροδεξιάς, το ιστορικό κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή κάτι τέτοιους τύπους θα 'πρεπε να τους είχε πετάξει στα αζήτητα, στα σκουπίδια. Εκεί, δηλαδή, που είναι η θέση τους.
efsyn.gr /periodista.gr/


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/2pUc3DS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου