Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Αν κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ρίξουν αυτή την κυβέρνηση ...θα είναι θιασώτες μιας διαφορετικής Βάρκιζας !

Εμείς εδώ δεν ήμασταν της ανανεωτικής αριστεράς ...που είναι το μείγμα που δημιούργησε τον ΣΥΡΙΖΑ . Αλλά πιστέψαμε σε αυτό το μείγμα, όχι γιατί πιστεύαμε οτι θα κάνουν επανάσταση, θα σκίσουν τα μνημόνια κλπ . Το παλέψαμε από το 2011 και μετά ..ήμασταν από τα blog που φέραμε τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα ήμασταν από τα blog που συμβάλαμε να γίνει κυβέρνηση ...και είμαστε έτοιμοι να το πάμε μέχρι τέλους .

Και ο λόγος είναι απλός . Θέλαμε να ξεφορτωθούμε όλο το πολιτικό κατεστημένο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ...τα Λαμόγια , τα ακροδεξιά σαπρόφυτα, ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ , την διαπλοκή  και όλα τα παρελκόμενα . 
Δεν λέμε ότι τα πήγαν καλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ούτε την πρώτη φορά αριστερά ...με τους Γιανηδες, την Ζωή, τους Λαφαζανοστρατούληδες. Εκαναν λάθη στρατηγικής και ως ένα βαθμό ήταν ένα ανομοιογενές μείγμα ...για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που έγινε λίγους μήνες μετά το δημοψήφισμα .

Οσοι εγκατέλειψαν την πρώτη φορά  το πλοίο ...πήραν μάθημα στις εκλογές οτι ο λαός δεν γουστάρει τα δόγματα θέλει απλά τιμωρία για τους κλέφτες , αξιοπρέπεια και ευαισθισία στην πορεία για βγει η χώρα από την κρίση .

 Αυτός ο συρφετός δεν έκανε επαναστατική πράξη ...απλά έγινε παιχνιδάκι στα χέρια της διαπλοκής  που ήθελε να γλεντήσει τον πόνο της για την απώλεια της εξουσίας και την έμπνευση του λαού να πει μετά από χρόνια κλεψιάς και ρεμούλας ...άντε γειά .
Γιαυτό και έδωσε δεύτερη ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πράξη πλέον αυτό που αναφέρουμε παραπάνω. Αξιοπρεπή διαχείριση του μνημονίου και έξοδο της χώρας από την κρίση . Και πάντα με πάγιο αίτημα κανένα έλεος στην διαπλοκή ...στο ταμείο και στον εισαγγελέα οι κλέφτες και τα λαμόγια .
Τώρα βλέπουμε ,με αφορμή την αξιολόγηση και το ασφαλιστικό ,κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να προσπαθούν να γίνουν Λαφαζανοστρατούληδες ή πασονάριες Ζωίτσες . 
Αν το κάνουν αυτό ...θα είναι μια καθαρή προδοσία του λαού . Θα είναι μια ΒΑΡΚΙΖΑ...διαφορετική. Οχι συνθηκολόγησης αλλά παράδοσης του λαού και της χώρας στο παλιό , στους νταβατζήδες ...και στους κλέφτες . Θα είναι η μεγαλύτερη προδοσία ...από την δήθεν υπεράσπιση του λαού . Ο λαός αυτό που θέλει, δεν είναι θεωρίες και παραμύθια. Θέλει πορεία μπροστά ... χωρίς αυτούς που λήστεψαν, έκλεψαν και οδήγησαν την χώρα στα μνημόνια .



from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/215lGcn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου