Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Μπλόκα , γραβάτες και ντουντούκες ή αλλιώς ντου από παντού στο ΣΥΡΙΖΑ !

Δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα. Ούτε βέβαια σύμπτωση. Μήπως τελικά πρέπει να δουν στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ότι έχουν πέσει σε παγίδα ..και να αποπαγιδευτούν. Ίσως ο χρόνος που κέρδισαν στο ασφαλιστικό  τους βγει μπούμερανγκ . Προφανώς υπάρχει σχέδιο ...και οι δανειστές τους αδειάζουν μέσω του ασφαλιστικού ...βάζοντας τα εδώ κέντρα εξουσίας τους να υποδαυλίζουν αυτά που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες .

Το γοργόν και χάρι έχει. Καλή κίνηση να πάει στη Βουλή σε συζήτηση με τους αρχηγούς των κομμάτων. Εκεί ας ανοίξουν τα χαρτιά τους όλοι .
Να δούμε ποιοι θέλουν να σώσουν τις συντάξεις και ποιοι θέλουν τις συντεχνίες και τα μπαλώματα στο ασφαλιστικό σύστημα.
Σαφώς και πρέπει να εξορθολογιστεί το όλο σύστημα των εισφορών. Και σαφώς πρέπει να γίνει ένα ταμείο. Και σαφώς πρέπει να υπάρχει προστασία των αδυνάτων.
Ομως κάποιοι να θέλουν να είναι ακόμα τζαμπατζήδες του ασφαλιστικού συστήματος ...δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.
Ας το τρέξει πλέον η κυβέρνηση το ασφαλιστικό ...ρίχνοντας το βάρος στους αγρότες , τους νέους επιστήμονες και τους μικροεπαγγελματίες. Σε αυτούς στηρίχθηκε η άνοδό της στην εξουσία σε αυτούς πρέπει να προστρέξει .
Εμείς δεν ειδαμε δικηγόρους , γιατρούς και μηχανικούς να χρεοκοπούν και να χρωστούν. Έμποροι , επαγγελματίες και βιοτέχνες βαρούσαν κανόνια τόσα χρόνια και αυτοί πρέπει να είναι το κέντρο της προσοχής τους.


from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ http://ift.tt/1RWsgAE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου